Instore Agency

We carry your brand

Varumärkesarbete

Instore Agency

Uppdrag

Från leverantör till kreativ partner

Företaget Nordic Hangers stod inför ett namnbyte och nyetablering. De hade sen lång tid tillverkat galgar för klädindustrin men gjorde även skyltdockor, presentförpackningar, påsar, e-handelspåsar och annat butiksmaterial. De behövde en varumärkesidentitet som speglade detta och gav energi och karaktär till deras verksamhet. Enter: The Dragster.

 
Instore Agency logo
Instore Agency tygpåse
 

Lösning

We carry your brand

Snabbt landade vi det nya namnet Instore Agency. Det gav en tydligare signal om företagets erbjudande. Medan butikerna själva står för den fasta butiksexponeringen står Instore Agency för den rörliga. I den nya kommunikationen och marknadsföringsmaterialet har vi också lyft fram hur Instore Agency blir en kreativ partner till sina kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar och innovationer som lyfter kunderna ytterligare.

 
Instore Agency
Instore Agency kontorsmaterial
 

Lösning

Framtiden är hållbar

Dragster har förutom varumärkesidentiteten gjort den nya webben som är enkel för medarbetarna att själva uppdatera. Det har arbetats upp strukturer för sociala medier och nyhetsrapportering. Kommunikationen lyfter ofta fram det stora och omfattande miljöarbete som Instore Agency gör där plast återvinns och nya hållbara material tas fram, som den unika e-handelspåsen i papper. Och om det är roligt att vara med på den här resan? Det är bara förnamnet.

 
Instore Agency kontorsmaterial
 

Vill du veta mer om projektet
eller har du en liknande utmaning?

Kontaktperson

Martin Johansson
VD/Creative Director
+46 70-820 23 18
martin@dragster.se