Kommunikation för hela slanten

Vi kommunicerar din grej. Hur vi gör det är en annan sak. Resultaten är alltid unika. Allt ifrån varumärkesarbeten, kampanjer till digitala plattformar och sociala medier. B2B eller B2C spelar heller ingen roll. Kasta vilken utmaning du vill. Vi tar den. Spana gärna in våra referenser så får du en hint av vår kapacitet.

Varför Dragster av alla kommunikationsbyråer?

Fördelarna med Dragster handlar mest om dina. För dina syften, strategier och insikter står alltid i centrum på Dragster. Vi samverkar och utvecklas med våra uppdragsgivare och löser utmaningarna tillsammans. På så sätt når vi en bättre effekt. Dels för att klokskapen och engagemanget ökar. Men också för att kvaliteten på lösningarna stiger när din ambition spelar en central roll i processen. Sen är det kul att jobba så här också. Vilket inte ska underskattas.

 
 

Full service och fulla av service

Kreativa ja. Krångliga nej. Vår vision är att vara ”Marknadsavdelningens bästa vän”. Du ska få en bra resa med Dragster. Därför riggar vi upp med massor av erfarenhet, kreativ attityd och bra personal. Välkommen att träffa projektledare, produktionsledare, formgivare, copys, digitala experter och webbproducenter. Ett härligt gäng som betraktar kreativa och kompetenta lösningar som självklarheter. Liksom bra service, flexibilitet och snabba återkopplingar.

 
Dragster lokaler
 

Ett skepp kommer lastat med reklam

2015 köpte vi en pråm. Dels för horisontens stora tankar och idéer. Men också för den symboliska poängen i att vara annorlunda. Viktig eftersom vi ständigt uppmanar våra kunder att sticka ut. Sen ger pråmen en härlig känsla att jobba och verka i. För alla. Upptäck den känslan du också. Kom hit på en kaffe när andan faller på. Då passar vi också på att ge dig den längre versionen om Dragsters erbjudande. Men framförallt hoppas vi på att höra mer om ditt.