Mer än bara reklam

Vi finns för dig som vill mer. Som söker nya växlar på din marknadsföring. En ambition vi delar. Vi vill också höja dig. Både när det gäller varumärke och efterfrågan. Lyfta looken, spetsa webben och vässa säljkåren. Rubbet. Till vår hjälp har vi ett kompetent gäng, 20 års erfarenhet och en stående drive att maximera din framgång. Välkommen till Dragster!

Dragster erbjuder

  • Varumärkesarbeten – strategi, identitet, grafisk profil
  • Digitala plattformar – webb, SEO, webbshop, app, mobil
  • Kampanjer – strategi, koncept, produktion
  • Grafisk produktion – trycksaker, annonser, profilkläder etc.
  • Sociala medier – strategi, redaktionellt upplägg, förvaltning
  • PR – Kommersiell PR, redaktionell PR
  • Events – Koncept, planering, genomförande
  • Salespitch – Argumentation, dragning, övning

.

Hur då?

Vår metod är enkel: Vi jobbar tillsammans. Vi tror på dina visioner. På Dragster får du ett professionellt sammanhang att utveckla dessa. Vår process erbjuder ett generöst utrymme för dina idéer. Graden av delaktighet gör också att vi skapar energi och driv. Sånt är viktigt. Sånt märks. Tillsammans med en klar bild av omvärlden och med Dragsters kommunikativa kompetens kommer vi hela vägen. Vår kollaborativa metod ger inte bara fina resultat. Den är också kul och utvecklande för alla som är med på resan.

Rakt och enkelt

På Dragster är vi kreativa utan att vara krångliga. Vi går rakt på. Dels för att enkla lösningar funkar bäst i modern marknadsföring. Men också för att du ska få ett effektivt och givande samarbete. Kommunikation är svårt som det är. Alla vinner på ett enkelt mindset.

Därför sitter vi på en pråm

Nej vi har inte svindyra vita, minimalistiska lokaler i centrum. Vi hade. Men vi tröttnade på att vara som alla andra. Så vi gick till sjöss. Och pråmen är inte det enda som gör att vi sticker ut i branschen. Vår stolta hållning gällande kundnytta lyser också som en sol över Dragster. Vi gör det här för dig. Dessutom är pråmen en bonus. Vi får horisontens stora tankar. Havets lugn och vågornas kraft. Billiga parkeringsplatser kan vi också erbjuda. Liksom en säl som dyker upp lite då och då. Dyk upp du också.

I säkra händer

Med stabil mark under fötterna hoppar du högre. En effekt som de flesta känner av när de börjar samarbeta med oss. Dragster har skapat framgångsrik kommunikation sedan 1997. Vi har byggt hundratals varumärken. En del från grunden. Andra har vi tagit vid från högre höjder. Vi möter dig där du är. Välkommen!

Basics

Namn: Dragster Kommunikation AB
Etableringsår: 1997
VD: Karin Dahl Pedersen
CD och grundare: Martin Johansson
Antal anställda: 16
Exempel på kunder: Nordstan, Göteborgs Stad, Sneaky Steve, Smarteyes, IFK Göteborg, Hello Sweden, KVD, Commerce, Jeansbolaget, Maskino, Nordic Water, Fjäråskupan, Göteborgsgirot, Navix, Byggdagboken, Skandia Elevator, Trollhättan Energi, Aros Kapital, m.fl.
Tjänster: Varumärkesprofileringar, traditionella och digitala kampanjer, PR, webb, sociala medier, support, e-commerce och allt annat som har med kommunikation att göra.
Adress: Adolf Edelsvärds Gata 12, Pråm III (Klippans småbåtshamn)
414 51 Göteborg
Mail: info@dragster.se
Telefon: 031-704 49 40