Kommunikation för hela slanten

Vi kommunicerar din grej. Hur vi gör det är en annan sak. Resultaten är alltid unika. Allt ifrån varumärkesarbeten, kampanjer till digitala plattformar sociala medier. B2B eller B2C spelar heller ingen roll. Kasta vilken utmaning du vill. Vi tar den. Spana gärna in våra referenser så får du en hint av vår kapacitet.

drag-group
Varumärke och identitet-icon

Varumärke och identitet

Webb och digitala lösningar-icon

Webb och digitala lösningar

Kampanj och reklam-icon

Kampanj och reklam

Sociala medier-icon

Sociala medier

Säljutveckling-icon

Säljutveckling

Vår affärshemlighet handlar mest om din

Dina syften, idéer och insikter har en central roll på Dragster. Vi samverkar och utvecklas med våra uppdragsgivare och löser utmaningarna tillsammans. På så sätt når vi en bättre leverans. Dels för att engagemanget ökar. Men också för att kvaliteten på lösningen stiger när din kompetens och ambition kommer till godo. Sen är det kul att jobba så här också. Vilket inte ska underskattas.

arbetsmodell

Kreativa ja. Krångliga nej.

Vår vision är att vara ”Marknadsavdelningens bästa vän”. Du ska få en bra resa med Dragster. Kreativa och kompetenta lösningar är en självklarhet. Men också bra service, snabba återkopplingar och en flexibel hållning till det mesta. Allt för att tid och energi ska landa där det behövs – i uppdraget.

Gå till sjöss med oss

2015 köpte vi en pråm. Dels för horisontens stora tankar och idéer. Men också för den symboliska poängen i att vara annorlunda. Viktig eftersom vi ständigt uppmanar våra kunder att sticka ut. Sen ger pråmen en härlig känsla att jobba och verka i. För alla. Upptäck den känslan du också. Kom hit på en kaffe när andan faller på. Då passar vi också på att ge dig den längre versionen om Dragsters erbjudande. Men framförallt hoppas vi på att höra mer om ditt.

Arkitektbyrån Design / Alingsås Energi / Aros Kapital / Bakels / Bygglet / Carplus / Commerce / Element Logic / Erinova Group / Fingerprints / Fjäråskupan / FKG / Glimstedt / Göteborgsgirot / Göteborgs Stad / Göteborgs Symfoniker / Hanssons Fisk / IFK Göteborg / Instore Agency / Jeansbolaget / Kappa Bar / Maskino / Nordstan / PoolKungen / RK Travel Group / Skandia Elevator / Sävehof Handboll / Teknikprodukter / Trollhättan Energi / Tukan Förlag / Volvo Cars / Åmåls Kommun / Önnered Handboll