Varumärkesstrategi och identitet

Dragster ligger i framkant när det kommer till att utveckla trovärdiga och attraktiva identiteter, starka varumärken och grafiska profiler.

Hanssons Fisk bil

Tillsammans hittar vi den relevanta kärnan

I väl beprövade arbetsmodeller bygger vi ditt varumärke genom att locka fram väsentligheterna ur ditt företag. Den relevanta kärnan. Där hittar vi din varumärkesstrategi och säkerställer att ditt erbjudande, DNA och självbild möter marknaden med pondus och självklarhet.

Tillsammans med dig som kund samverkar vi i er historia, affärsidé och vision. Sedan adderar vi kreativitet, ett utifrånperspektiv, kommunikation, design och argumentation. Detta landar i en produkt där du fullt ut kan kommunicera i enlighet med din varumärkesidentitet som marknadsför och framhäver ditt företag på allra bästa sätt.

Vi arbetar på ett sätt som är anpassat för att just ditt personliga varumärke blir attraktivt för målgruppen, digitalt säkrat i alla avseenden, pratbar och öppnande i sälj. Vi utgår alltid från ett hållbart tänk när vi tar fram en identitet som ska hålla för kommunikation i minst tio år. Nedan kan du själv få se relevanta uppdrag som vi tagit fram inom området.

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.