CooperVision

Nästa generations linser

Reklamkampanj

CooperVision mock-up

Bakgrund

Samarbete med Cooper Vision efter 10 års erfarenhet av optik

Dragster har arbetat inom optik i över tio år. Först med glasögon och nu med linser tillsammans med Cooper Vision. Företaget är en internationell gigant och vi samarbetar med huvudkontoret i Göteborg för Skandinavien. Tack vare en utvecklande samverkan med Cooper Visions marknadsavdelning har vi hanterat många spännande utmaningar genom åren.

 
Coopervision mockup
 

Uppdrag

Kommunikation för närsynthet hos barn

MiSight är en produkt från Cooper Vision som behandlar närsynthet hos barn. Nästan för bra för att vara sant. Men självklart håller MiSight högsta nivån i alla undersökningar och bevisas varje dag genom alla de barn som använder de smarta linserna. Vad som behövdes från Dragster var en kommunikationsplan och material som kommunicerade just detta.

 
Coopervision kampanj
 

Lösning

Nästa generations linser

Tillsammans med kunden tog Dragster fram kampanjen ”Nästa generations linser” där barn fick vara barn tack vare Cooper Visions linser. Dragster tog fram konceptet samt fotade och filmade för att fungera i alla önskade kanaler. Ett projekt som vi på Dragster är riktigt stolta över när produkten är så viktig och betyder så mycket för så många. Kul att jobba med barn också. Alltid härlig energi!

 
 
Cooper vision kampanj
Coopervision kampanj
 
Coopervision kampanj
 

Vill du veta mer om projektet
eller har du en liknande utmaning?

Kontaktperson

Martin Johansson
VD/Creative Director
+46 70-820 23 18
martin@dragster.se