Carplus

Driving with benefits

Varumärkesfilm och content

Bakgrund

Carplus

Carplus driver carplus.se, Sveriges idag största sajt för privatleasing. I kampanjen ”Driving with Benefits” som består av sju filmer, hyllar man fördelarna och hur livet förenklas och blir tryggare av att privatleasa istället för att äga bil.

 
 
 

Utmaning

Sälja bil utan bil

Idag använder många bilen som en viktig del för att lösa livspusslet, men man är varken så intresserad av själva bilen som sådan – eller vill äga den.

 
Blandade fotografier
 

Syfte

Äg ditt liv, inte din bil

Driving with benefits (eller kör med fördelar, som man också kan säga) visar just upp fördelarna med operationell leasing, där tanken är att skapa förståelse hos målgruppen för hur enkel billeasing också ger fördelar i livspusslet som stort.

Lösningen blev en rad contentfilmer som alla på ett metaforiskt sätt visade upp och hanterar hur de olika fördelarna med operationell leasing (försäkring, service, garanti & vägassistans) hjälper till och bidrar till att lösa livspusslet.

 
 

Vi vill möta våra kunder där de befinner sig. Under åren har vi märkt att många av dem kämpar med livspusslet och därför ofta är mer intresserade av hur bilen kan hjälpa dem i vardagen än av själva bilen i sig. Det har vi tagit fasta på i den här kampanjen.

Jakob Werner, VD Carplus

 
Carplus foto
 

Vill du veta mer om projektet
eller har du en liknande utmaning?

Kontaktperson

Emil Gustavsson
Byråledare/Partner
+46 76-628 77 65
emil@dragster.se