Bygglet

Hantverkarnas egna Gameshow

Strategi, Koncept, Foto & Film

Bygglet Challenge - Trilling Bygg med pokal

Bakgrund

Bygglet

Bygglet grundar sig på en väldigt enkel idé – att det inte ska vara ett projekt att driva projekt. Bygglet finns för företag inom bygg och entreprenad, oavsett om det är inom måleri, anläggning eller installation och service – och erbjuder sina kunder marknadens smidigate affärssystem. Ett system som gör att Bygglets kunder kan ägna sig åt det som de är bra på och brinner för, och samtidigt spara både tid och pengar – så att kunden kan lägga tid på sin kärnverksamhet.

 

Uppdrag

Skapa engagemang

Dragsters uppdrag var att på ett kreativt sätt skapa kommunikation som engagerar byggbranschen och Bygglets målgrupp.

 
Bygglet Challenge logotyp i silver
Bygglet Challenge_Guldhjälm med logotyp
 

Utmaning

Nå till målgruppen

Bygglets målgrupp, små och medelstora företag inom bygg och entreprenad, är inte intresserade av reklam – och är svåra att locka med vanliga ”erbjudaden”. Så vår utmaning var att hitta en koncept som passade in i målgruppens värld. Tillbaka till TV-sofforna, och fram med popcornen.

 

Lösning

Bygglet Challenge

Lösningen är lika briljant som enkel. Vi skapade tillsammans med Bygglet och deras faktiska kunder en gameshow där bröderna i Trillingbygg AB fick göra en rad olika utmaningar, som alla kopplades samman med Bygglets funktioner. Gameshowen släpptes som fyra avsnitt.

 

 
 
 
 
 

Vill du veta mer om projektet
eller har du en liknande utmaning?

Kontaktperson

Emil Gustavsson
Byråledare/Partner
+46 76-628 77 65
emil@dragster.se