RightHand Robotics

Bostonföretaget RightHand Robotics anlitade Dragster

Film och kundcase

tekniker med right Hand robotics

Bakgrund

RightHand Robotics lagerrobot hos Apotea

Amerikanska teknologiföretaget RightHand Robotics anlitade Dragster för att föreviga installationen av deras lagerplock-robot RightPick 3 hos Apotea. Sveriges största nätapotek, Apotea satsar på helautomatisering av sitt logistikcenter för att leverera i toppklass och göra lagerdriften mer hållbar. En viktig del i detta var att optimera plockeffektiviteten. Därför installerade man Boston-företaget RightHand Robotics plockrobot som arbetar sömlöst med övrig automation och ger en betydligt snabbare plock, med minimal felmarginal.

 
 

Uppdrag

Lyfta plockroboten genom en casefilm

Dragster fick i uppdrag av RightHand Robotics att ta fram koncept och casefilmproduktion om deras robot hos Apotea. För att producera filmen tog Dragster hjälp av filmbolaget House of Vision.

Casefilmen ska visa hur RightHand Robotics robot ger Apotea möjligheter att på ett intelligent och flexibelt sätt lägga mer fokus på slutkunden, vilket ökar möjligheterna till kontinuerlig tillväxt och lönsamhet.

 
Robot plockar en produkt
 

Lösning

Säljande intervjufilm med fokus på effektivitet

RightHand Robotics världsunika robotlösning filmades i Apoteas logistikcenter Morgongåva utanför Uppsala. I casefilmen, som guidas av en berättarröst, lyfter vi RightHand Robotics helautomatisering av Apoteas plockprocess genom intervju med Apoteas hyllade VD Pär Svärdson, som sätter fingret på bakgrunden, samarbetet och resultatet av att använda robotar vid plockstationerna. Filmen vill ge en högteknologisk och engagerande känsla av effektivitet och smarta innovativa lösningar.
 
 

Vill du veta mer om projektet
eller har du en liknande utmaning?

Kontaktperson

Emil Gustavsson
Byråledare/Partner
+46 76-628 77 65
emil@dragster.se