VisBook

Less admin. More fun.

Identitetsarbete och webb

Less admin, more fun

Bakgrund

Ett CRM-system med lång historia

VisBooks CRM-system utvecklades redan på 90-talet i Norge och hjälper kunder inom hotell, restaurang och spa att sömlöst hålla ihop sina aktiviteter och sin ekonomi. Medan kunderna fokuserar på sina gäster hjälper VisBook dem att optimera sin administration med allt från bokning till in- och utcheckning samt restaurang och spa.

 
Less admin more fun
 

Uppdrag

Ett nytt uttryck

Dragster fick uppdraget av VisBook att ta fram en ny identitet utan att vända uppochner på hela varumärket. Identitetsguiden behövde vara tydlig och lättarbetad internt för att kunden själv skulle kunna göra enheter och uppdateringar på egen hand. Uppdraget innefattade även en ny hemsida som följde just det nya uttrycket och utveckla VisBooks affär.

 
 
Visbook mobil
Visbook tote
 

Lösning

Less admin. More fun.

Vi såg en potential i mänskliggöra företaget och visa upp den förståelse VisBook har för sina kunders vardag. Det landade i den nya varumärkesplattformen ”Less admin. More fun.” Den grafiska profilen fick en uppfräschning i både logotyp och färg utan att helt byta ut vad som hade varit VisBooks identitet under många år. Färgerna valdes med omsorg för att spegla en värld som VisBooks kunder kände igen från sin egna verksamhet.

 
Visbook profil
 
Visbook Grafisk profil
 
Visbook webb
 
Visbook bild
Vissbook flyer
 
Visbook paraply
 

Vill du veta mer om projektet
eller har du en liknande utmaning?

Kontaktperson

Martin Johansson
VD/Creative Director
+46 70-820 23 18
martin@dragster.se