Visst gör vi allt det där som en reklambyrå gör

Yes. Inga konstigheter. Vi gör allt en klassisk reklam- och kommunikationsbyrå gör. Här sysslar vi varumärkesarbeten, profileringar, PR och kanaloberoende kampanjer. Omfånget gäller både traditionella reklamlösningar, event och digitala produktioner. Självklart täcker vi även support, sociala medier, digital strategi och e-commerce. Som sagt, du kommer långt med Dragster. Och skulle det behövas lite extra kraft, aktiverar vi vårt stora kontaktnät för att stärka upp.

Men sen gör vi allt det andra också…

När du samarbetar med Dragster är det inte bara reklam, kommunikation och PR du får. Du får också karisma och energi. Självförtroende och pondus. Intern stolthet och rak rygg. Orsakerna bakom dessa effekter är många. Men den stora förklaringen hittas i vår process. En process där du har en stor roll. Där du engageras och deltar med list och lust. När resultatet väl kommer är du en del av det. Alltid en skön känsla.

Kom in i gänget

PPå Dragster får du tillgång till den gemensamma kraften hos 15 kommunikatörer. Vi arbetar i två fasta arbetslag och är därmed ständigt organiserade och beredda. Alla viktiga funktioner finns för att kunna lösa allt du kastar på oss. Här möter du både seniora och operativa projektledare samt drivna produktionsledare. Du får tillgång till engagerade kreatörer, producenter och programmerare. Magin börjar när vi träffar dig och ditt gäng. Det är då det händer.

Det är för dig vi gör det

En policy vi har på Dragster är att all kundkontakt ska vara inspirerande. Varje gång du har ett möte med oss ska det ge dig något. Därför bubblar vi av inspiration och tänker högt. Vi är proaktiva och bjuder på idéer högt och lågt. Och därför hittar du oss också på en dansk ammunitionspråm från 1943. För horisonten, havet och vårt flytande kontor skapar bra tankar. Vi lovar.

Basics

Namn: Dragster Kommunikation AB
Etableringsår: 1997
VD: Torbjörn Wittström
CD och grundare: Martin Johansson
Antal anställda: 16
Exempel på kunder: Nordstan, Göteborgs Stad, Sneaky Steve, Nordhem, Smarteyes, Hello Sweden, KVD, Commerce, Jeansbolaget, Kubota, Nordic Water, Fjäråskupan, Göteborgsgirot, ISP, m.fl.
Tjänster: Varumärkesprofileringar, traditionella och digitala kampanjer, PR, webb, sociala medier, support, e-commerce och allt annat som har med kommunikation att göra.
Adress: Adolf Edelsvärds Gata 12, Pråm III (Klippans småbåtshamn)
414 51 Göteborg
Mail: info@dragster.se
Telefon: 031-704 49 40