Mer än bara reklam

Vi finns för dig som vill mer. Som vill höja kännedom, skapa bättre marginaler och öka din försäljning. Du köper också inspiration, varumärkesstolthet och positiv energi. För att lyckas ställer vi upp med 16 dedikerade kommunikatörer. Ett nyfiket gäng som både lyssnar och utmanar. Ett engagerat gäng som rör sig fritt över hela mediekakan. Tillsammans med ditt team enas vi under samma ambition – att hitta ditt absolut bästa jag. Den kreativa och kommunikativa punkten där du lyser och övertygar.

Dragster erbjuder

  • Varumärkesarbeten – strategi, identitet, grafisk profil
  • Digitala plattformar – webb, SEO, webbshop, app, mobil
  • Kampanjer – strategi, koncept, produktion
  • Sociala medier – strategi, redaktionellt upplägg, förvaltning
  • PR – Kommersiell PR, redaktionell PR
  • Events – Koncept, planering, genomförande
  • Salespitch – Argumentation, dragning, övning

Digital utgångspunkt

Den digitala dimensionen är en naturlig del i allt vi gör. Varenda strategi, kampanj, identitet, logotyp, webbsida och text har en given roll för digital kommunikation. Sen finns givetvis den traditionella mediebiten kvar. Dragster producerar fortfarande annonser, broschyrer och mässor. Men utgångspunkten hittar vi på skärmen. Något som påverkar våra lösningar på många sätt. Allt måste till exempel vara enkelt och tydligt. Folk ska fatta. Folk ska gilla. Och snabbt ska det gå.

Vi jobbar tillsammans

Vi tror på kraften i att samarbeta. Att korsbefrukta er kompetens med vår. Därför har Dragster en process som ger ett generöst utrymme till dig som uppdragsgivare. På så sätt skapar vi lösningar som blir bekväma och stimulerande för dig att leva med. Graden av delaktighet gör också att du och ditt team laddas med framåtanda och driv. Något som har stor betydelse för er fortsatta resa. Dessutom handlar marknadsföring om det löpande samarbetet. Om att svara i telefonen och att agera snabbt på era önskemål. Tillgänglighet och servicegrad påverkar kvaliteten både på kort och lång sikt. Ett faktum som innebär att Dragster alltid finns där för er. Dag ut och dag in.

I säkra händer

Med stabil mark under fötterna hoppar du högre. Tryggheten gör att du vågar ta ut svängarna. En effekt som de flesta känner av när de börjar samarbeta med oss. Dragster har skapat framgångsrik kommunikation sedan 1997. Vi har byggt hundratals varumärken. En del från grunden. Andra har vi tagit vid från högre höjder. Vi möter dig där du är. Oavsett utgångspunkt kan du räkna med en spännande resa. Och säker. Med anor från 1997 blir det så.

En del av Göteborg

Genom åren har Dragster skakat många händer i den här staden. Mycket tack vare vårt stora engagemang i den lokala idrottsrörelsen och kulturen. Lägg då till samarbeten och kontakter från giganter i det lokala näringslivet så öppnar sig massor av möjligheter. Möjligheter som bland annat handlar om diverse utbyten och cross over marketing. Så att öppna dörren till Dragster, innebär alltid att du öppnar några till.

Därför sitter vi på en pråm

Nej vi har inte vita, minimalistiska lokaler i centrum. Vi hade. Men vi tröttnade på att vara som alla andra. Så vi gick till sjöss. Och det är verkligen inget vi ångrar. Här får vi horisontens stora tankar. Havets lugn och vågornas kraft. Billiga parkeringsplatser kan vi också erbjuda. Liksom en säl som dyker upp lite då och då. Kom hit och känn in Dragster du också. Varmt välkommen.

Basics

Namn: Dragster Kommunikation AB
Etableringsår: 1997
VD: Torbjörn Wittström
CD och grundare: Martin Johansson
Antal anställda: 16
Exempel på kunder: Nordstan, Göteborgs Stad, Sneaky Steve, Smarteyes, IFK Göteborg, Hello Sweden, KVD, Commerce, Jeansbolaget, Maskino, Nordic Water, Fjäråskupan, Göteborgsgirot, Navix, Byggdagboken, Skandia Elevator, Trollhättan Energi, Aros Kapital, m.fl.
Tjänster: Varumärkesprofileringar, traditionella och digitala kampanjer, PR, webb, sociala medier, support, e-commerce och allt annat som har med kommunikation att göra.
Adress: Adolf Edelsvärds Gata 12, Pråm III (Klippans småbåtshamn)
414 51 Göteborg
Mail: info@dragster.se
Telefon: 031-704 49 40